Listopadový program Komunitního centra

Listopadový program Komunitního centra přináší řadu novinek. Některé, oblíbené body programu zmizely, jiné se v něm objevují.

Každopádně stále platí, že prostory Komunitního centra  můžete využívat kdykoli i mimo níže vypsaný pravidelný program v otevírací době centra (tj. mezi 10-17 hod.). Můžete využít např.kreativní/rukodělnou dílnu, počítač, místo pro setkávání atp.

Z programu nám např. zmizel cchi kung, bubnování, nebo Nordic Walking (do jara), ale přibylo mnoho nového a zajímavého.

Co je tedy v programu nového?

  • Pondělní dopolední společné „draní peří“ (10:30 – 11:30 hod.)

Nebojte se, drát peří asi reálně nebudeme, ale zkusíme k tvořivým činnostem využít zajímavé materiály, které máme v naší dílničce k dispozici spoustu  –  látky, knoflíky, příze atp. Tato aktivita je vhodná i na procvičení jemné motoriky, kreativitya zároveň, stejně jako u „draní peří“ si můžeme vyprávět o životě.

  • Středeční tréning stolního tenisu s trenérkou (10:00 – 11:00 hod.)

Stolní tenis je v našem centru velmi oblíbenou aktivitou, proto jsme pro Vás nově připravili lekce s profesionální trenérkou, které jsou určeny pro každého, kdo má chuť se něčemu přiučit, pobavit se za zelenými stoly a třeba si i v přátelském duchu zasoutěžit.

  • Nové cvičení v rámci čtvrtečního programu Trénuj hlavu, trénuj tělo (14:00 – 16:00 hod., od  POZOR od 9.11. bude čas posunut 14:30 – 16:30 hod.)

Oblíbený program  Trénuj hlavu, trénuj tělo, aby zdraví vydrželo je složen z hodinového trénování paměti a hodinového cvičení. Nově budeme při cvičenípoužívat třeba činky, ale i váhu svého těla, zaměříme se na břicho a jiné problematické partie.

  • A protože máme všichni rádi knihy, zařadili jsme na páteční dopoledne nově program s názvem Kniha – celoživotní přítel člověka (10:30 – 11:30 hod.)

V této hodince s knížkou bychom si s Vámi rádi navzájem předčítali z oblíbených knih, povídali si o knížkách o příbězích, které nás všechny formovaly, o knížkách po kterých saháme, když nám mění třeba dobře a o těch, které můžeme číst stále dokola a ve kterých nacházíme stále něco nového.

  • Týden v centru budeme končit pátečním, odpoledním Zdravotním  a rehabilitačním cvičením (15:00 – 16:00 hod)

S PaedDr. Hana Čechovou vás čeká zdravotně – rehabilitační cvičení zaměřené na zlepšení pohyblivosti, koordinace a na odstranění bolestivých stavů zad.

Věříme, že novinky v programu uvítáte. Přesto stále platí, že budeme rádi, když si část programu u nás vytvoříte sami, podle vašich přání, zálib či potřeb a z toho, že budete mít chuť se o to s ostatními podělit.

Nezapomínejte sledovat aktuální program přednášek a poradenství, ať Vám nic zajímavého neunikne..

Ilustrační foto: PIXABAY.COM

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..