Aktivity v červenci

Chcete vědět, jaké máme pro seniory připravené aktivity na červenec?

Věříme, že Vás zaujmou a že se na nich společně setkáme..

Pravidelné aktivity

Lekce Nordic Walkingu probíhají pravidelně, po celé léto ve Stromovce (Praha 7), vždy v úterý od 10 hod. Sraz na lekci je u budovy Planetária (viz ilustrační foto – účast na lekci 23.6.2020)

Od 14.7. přibudou lekce v Krčském lese, které budou probíhat také vždy v úterý od 14 hod. Sraz na lekce bude na parkovišti Restaurace U labutě pod Thomayerovou nemocnicí.

Na obou lekcích je omezená možnost bezplatného zapůjčení hůlek. Účastníkům s sebou doporučujeme sportovní oblečení a obutí odpovídající počasí, malý batůžek na záda pro osobní věci a láhev s pitím. Více informací o lekcích získáte na tel.: 603 852 740 u Hany Čepové.

I přesto, že jde o volný pohyb v přírodě, doporučujeme dodržování vládou navržených hygienických doporučení.

 

Angličtina pro mírně pokročilé s Janou Králíkovou – pokračuje v on-line prostředí na Zoomu každou středu v 10 hod. Přímý link na lekci, tzv. ID schůzky: 531-675-3853, heslo: 111.

Máte-li problém s připojením k Zoomu, můžete se podívat na naše instruktážní video s nápovědou.

 

Nepravidelné aktivity

Na 16.7. připravujeme  od 14 hod. další ukázkovou lekci mölkkyseniorské setkání

Na 22.7. výlet mimo Prahu

Plánované aktivity budeme průběžně doplňovat a upřesňovat, příp. je najdete v našem kalendáři. Pokud nechcete žádnou aktualizaci zmeškat, zaregistrujte se vlevo dole na stránce k odběru novinek od nás emailem.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..